Gyakori kérdések és válaszok a kártyaterminálokhoz kapcsolódóan!

Minden igény egyedi! a kérdéseidet szívesen megválaszoljuk,
ha a lap alján található érdeklődöm gombra kattintasz!

Miként jutok hozzá a bevételeimhez?

A miniME és a Rainbow készülékek esetében a vállalkozásod beazonosításakor meg kell adnod azt a magyarországi bankszámlaszámot, amelyre a bevételek kifizetése történik napi, heti, vagy akár havi kiutalással. Mellé kiutalás összesítőt kapsz a szolgáltatótól.
A Praktik készülék mellé egy különálló IBAN Forint számla fog tartozni, amelyen a bevételek azonnal jóváíródnak, és a készülék mellé küldött ingyenes VISA kártyával hozzáférhetsz. A bankszámlakivonatokat, és az egyéb beállításokat külön mobilalkalmazásban, vagy a neten tudod elérni.

Milyen költségeim lesznek a kártyaolvasók használata során?

A készülékek használatának nincs havidíja! Egyszer kell megvenned a kártyaolvasókat, mindegy hogy egész évben, vagy csak néhány hónapon keresztül használod őket!
A miniME és a Rainbow készülékek esetében mindenkori bevételeid 1,95%-át, a Praktik kártyaolvasó esetében 1,75%-át számolja fel a szolgáltató tranzakciónkénti jutalékként, és már a jutalékkal csökkentett összeg kerül a számládra. 1.000 Ft kártyás fizetés után tehát legfeljebb 19,5 Ft a Te költséged!

Miként adhatok bizonylatot, nyugtát/számlát a vásárlásról?

A tranzakciós bizonylatot mindhárom készülék esetében e-mailben, vagy SMS-ben tudod elküldeni a vásárlóidnak (ha egyáltalán szükségük van a vásárlói példányra). Ezt utána kinyomtathatják maguknak, de találhatsz a kínálatunkban bizonylat kinyomtatására alkalmas kártyaolvasókat is! Nyugtát továbbra is kézzel, vagy pénztárgéppel kell kiállítanod, illetve számláznod a használt számlázási eljárással, a fizetés módja minden esetben bankkártya.

Megbízhatóak ezek a szolgáltatások?

Európa több kártyaolvasó finetech vállalkozásának készülékeit ajánljuk, amelyek közel 30 országban biztosítják évek óta szolgáltatásukat. Jóval rugalmasabb, gördülékenyebb és innovatívabb megoldásokat kínálnak az ügyfeleiknek, a hazai kereskedelmi bankoknál kedvezőbb feltételekkel, kevésbé bürokratikus és papírigényes formában. A regisztráció, és azonosítás folyamata évek óta úgy működik, mint a magyarországi bankoknál csak mostanában bevezetett on-line szerződéskötés.

Milyen kártyákat fogadnak el a terminálok?

Maestro, Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay, GOOGLE Pay, más NFC-s eszközök, és PayPass kártyák - tehát a most forgalomban lévő CHIP-es, és contactless (érintésmentes) fizetési megoldások mind használhatóak, és lehetőséged van fizetési linket is küldeni, amelyen keresztül az ügyfél a kártyaadatai megadásával, interneten fizetheti a szolgáltatásod összegét. A SZÉP kártyák működése teljesen egyedi, magyaroszági rendszer, ezek a kártyaolvasók így a fent ismertetett kártyatípusok használatára adnak lehetőséget.

Miként tudom kipróbálni élesben a kártyaolvasókat?

30 napos visszaküldési lehetőség garantálja valamennyi kártyaolvasónál, hogyha valamiért nem vagy elégedett a szolgáltatással, futárszolgálat útján vissza tudd küldeni a készülékedet, és visszautalják annak vételárát. Meggyőződésünk, hogy ezekkel a kézreálló megoldásokkal Te is elégedett leszel, és örömmel használod őket a vállalkozásodban akár rendszeresen, vagy eseti jelleggel. Ne feledd: a január 1-től életbe lépő hazai előírások mellett a fertőzések terjedésének megelőzését is szolgálja az, hogyha vállalkozásodban minimálisra csökkented a készpénzhasználatot!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!