Számtalan praktikus érv szól amellett, hogy a Te vállalkozásod is végre bankkártya elfogadóhelyként működjön mai, felgyorsult világunkban! Szeretnénk most felhívni a figyelmedet néhány olyan fontos tényezőre, amelyek - szándékaint szerint - egyértelművé teszik számodra is, hogy nem érdemes tovább halogatni az elektronikus fizetési lehetőség bevezetését!

Ezek között számos, az ügyfél vagy éppen a kereskedő érdekeit szolgáló indokot is találni.
Nálunk pedig kézzel fogható megoldásokat arra, hogy beszerezz egy válalkozásod számára ideális okos kártyaolvasót - ezért most is tehetsz: kattints ide, és ismerd meg saját tapasztalatainkat!

Kezdjük a körképet pár fontos ténnyel!

Vizsgálódásunk során nézzük meg elsőként azt a nagyon fontos kérdést, hogy mi előnye származhat egy vállalkozónak abból, ha kártyaelfogadóhelyként folytatja tevékenységét?

Kártyaolvasó POS terminál = akár több bevétel

2020. őszén megjelent magyarországon a Google Pay, így sok tízezer mobilon vált elérhetővé a PayPass fizetés. Egyre gyakoribb az az élethelyzet, hogy elindulunk pl. sportolni egyetlen mobillal a karunkon, és ha menet közben bármit szeretnénk vásárolni, kiesnek a lehetséges helyek közül azok az üzletek, ahol még mindig csak készpénzes fizetés biztosított.

Biztonságos pénzforgalom

Sajnos egyre többször találkozni olyan esetekkel, amikor egy kisebb forgalmú üzletet is megkísérelnek kifosztani. A napi készpénzforgalom kezelése is annyi plusz feladattal jár... De semmi sem nyújthat nagyobb biztonságot bevételeidnek mint az a tény, hogy ideális esetben nincs számottevő mennyiségű készpénz a vállalkozásod telephelyén, amit bárki eltulajdoníthat.

Teljes kontroll a napi történések felett

Képzeld el azt az ideális állapotot, amikor akár másik országból is nyomon követheted üzleted aktuális bevételeit! Egy okos kártyaolvasó segítségével (és mi ilyen készülékeket ajánlunk), naprakészen monitorozhatod egy mobilapplikáción, hogy éppen hogy alakultak a bevételek. Napi összesítőket, de akár a tranzakciók részletes adatait is nyomon követheted, és könnyen összehasonlíthatod a raktárkészlet nyilvántartással!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!